// ۲۴ آذر ۰۰ ، ۱۵:۴۹

چه آینده ای در انتظار بازی های ویدیویی است؟

http://opload.ir/images/13235911611201317651.jpg

همانطور که میدانید بازی های ویدیویی به غول عظیمی در صنعت سرگرمی تبدیل شده که درآمد بسیار زیادی هم دارد. این موضوع یک امر بدیهی است و با یک نگاه سطحی به امار می توان به خوبی آن را درک کرد. اما این همه ی ماجرا نیست و واقعیت دیگر این است که بازی های ویدئویی در آستانه فروپاشی هستند و یا نیازمند یک معجزه اند. اوضاع حال حاضر بازی های ویدئویی با زمان سقوط صنعت در سال 1983 تا 1985 میلادی تفاوت زیادی ندارد. با این که بازی های ویدئویی اکنون به تنهایی خود درآمد و سود فوق العاده ای دارند پس چه مشکلی آینده این بازی ها را تهدید می کند؟ در ادامه با مجله سایت دیجی کالا همراه باشید تا پاسخ این سوال را به شما بگوییم:

بنابرگفته مدیر پلی‌استیشن آمریکا با وجود رشد کلی صنعت و توسعه این بازی ها و کنسول خای خانگی، اما مخاطبان بازار سنتی این بازی ها رشد چندانی نداشته و همین موضوع کار را برای توسعه دهندگان بازی ها سخت تر کرده است. در 20 سال زمان گذشته اوج تعداد مخاطبان این بازی ها بین 250 تا 300 میلیون نفر بوده و هیچ گاه از این تعداد کمتر و یا بیشتر نشده است. اما در این سال ها قیمت و هزینه توسعه این بازی ها به شدت افزایش داشته است.

آیا بازی‌های آنلاین آینده را تسخیر می‌کنند؟

http://opload.ir/images/93802192203070862222.jpg

به گزارش ایسنا متخصصان بازی های رایانه ای بر این باورند که بازی های انلاین نه تنها بخشی از اینده هستند بلکه همگی با آن ربرو خواهیم شد. "شونتارو فوروکاوا"(Shuntaro Furukawa)، رئیس نینتندو بیان کرد که اگرچه ما انتظار نداریم تمامی بازی ها به فناوری انلاین تبدیل شوند اما به هر صورت این فناوری در حال پیشرفت می باشد. بازی های انلاین در اینده پیشرفت زیادی خواهند داشت اما قرار نیست به صورت کلی جایگزین کنسول های بازی شوند.

موبایل گیمر ها را نادیده نگیرید

http://opload.ir/images/78833530551337205728.jpg

اگرچه ویدئو گیم بخش عظیمی از صنعت بازی را به خود اختصاص داده است اما موبایل گیمرها هم برخلاف تصور همگانی بخش کثیری از گیمرها را تشکیل می دهند. با توجه به آمار و گزارشات تعداد گیمرهای موبایل در سال گذشته تا کنون 46 درصد افزایش داشته است. اما از این تعداد 38 درصد آن ها بابت خرید بازی و یا پرداخت های درون بازی حاضر به هزینه کردن هستند.

توسعه سیستم عامل ها و نهایتا ظهور اندروید نقش پررنگی در تشکیل صنعت موبایل گیم داشته است. این نقطه زمان انفجار بازی، خلاقیت و پوشاندن جامه عمل به ایده های تازه و نو بود.

همان طور که پیش‌تر اشاره کردیم، توسعه سیتم عامل‌ها و در نهایت ظهور اندروید نقش پررنگی در شکل گیری صنعت موبایل گیمینگ داشته است. با توسعه اندروید، گسترش ابزارها و کتابخانه‌های منتسب به آن، به طبع برنامه نویسی، دولوپ و تولید نرم افزارها همسو با هسته اندروید بیشتر شد. این نقطه زمان انفجار، بروز خلاقیت و جامه عمل پوشاندن به ایده‌هایی نو در غالب اپلیکیشن‌های سبک مبتنی بر اندروید بود.

در نهایت باید بگوییم که در این مسیر باید به افراد و استعدادهای جدید هم اجازه وارد شدن داد تا با اندیشه های نو مواجه شویم. همچنین ما بارها شاهد بازی های مستقلی بوده ایم که با همین ایده های خلاقانه و با ریسک به عرصه ظهور راه پیدا کرده اند. به همین خاطر می توانیم از این تجربه در زمینه بازی های مستقل استفاده کنیم و در صدد خلق تجربه های جدیدتر باشیم.

فراهم کردن شرایط بهتر برای بازی های مستقل و تبلیغ خلاقانه تر آن ها در کنسول های بازی خود به تنهایی باعث وارد شدن بسیاری از افراد به جمع علاقه مندان بازار کنسول ها و این صنعت خواهد شد.

شاید به طور کامل برایتان مشخص شد که چرا باید به فکر یک تحول اساسی برای این صنعت باشیم و راهکارهایی که به ذهنمان می رسید را برای شما ارائه دادیم. هرچند قطعاً راه های دیگری هم وجود دارند و هرچه زودتر شرکت های مربوط باید به فکر عملی کردن آن باشند. اما نکته ای برای همه سودمند خواهد بود آمدن ایده ها و افراد جدید به این صنعت می باشد.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.