// ۳۱ تیر ۹۶ ، ۱۶:۱۳

این غذا مخصوص گیاهخوارهاست زیرا با سبزیجات و پنیر گیاهی تهیه می شود. برای یادگیری آن در ادامه با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید. 

مواد لازم (۴ نفر)

۲ عدد بادمجان دلمه ای درشت

روغن زیتون

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

¼ پیمانه پیاز خرد شده

۳ حبه سیر رنده شده

نصف پیمانه بلغور (یا کوینولا)

۱ پیمانه آب سبزیجات

۱ پیمانه پنیر موزارلای مخصوص گیاهخوارها

۱ پیمانه سس مارینارا

maxresdefault , بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

بادمجان ها را از وسط دو نیم کرده و شکم آن ها را خالی کنید.

آن ها را درون سینی فر بچینید. رویشان روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بپزید.

درون قابلمه، یک قاشق چایخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا طلایی شوند.

سیر و بلغور را افزوده و هم بزنید.

سپس آب سبزیجات را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا مخلوط حدود ۱۵ دقیقه بجوشند.

سپس مواد به دست آمده را درون شکم بادمجان ها بریزید.

روی آن ها پنیر موزارلا ریخته و در آخر سس مارینارا (گوجه فرنگی) اضافه کنید.

بادمجان ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.