یبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بادمجان : یک عدد متوسط (۵۰۰ گرم)
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
قارچ ( ورقه شده ) : ۳۰۰ گرم
هویج: یک عدد بزرگ
آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
ربگوجهفرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
لازانیا (خشک ) : ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
- بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
- به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
- 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
- درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
- قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
- وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
- ظرف فر را چرب کنید.
- کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
- سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
- یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
- بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
- این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.
1 - فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
2 - کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 - مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.
4 - مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.
منبع: آکاایران