هیچ کشوری نیست که حداقل یک چیز را ممنوع نکرده باشد؛ اما برخی موارد منع شده توسط قانون در کشورهای مختلف جهان واقعا خنده دار هستند. بیایید با برخی از آنها آشنا شویم. به یاد داشته باشید که اگر میخواهید به کشور دیگری سفر کنید، قوانین و مقررات آن را هم مرور کنید، چون هر چقدر هم که عجیب باشند مجبورید از آنها پیروی کنید.
روزهای یکشنبه بعد از ساعت ۱۲ ظهر، ظاهر شدن در مکان های عمومی با شلوار صورتی ممنوع است.
فقط برقکارهای مجاز اجازه دارند لامپ را عوض کنند. در غیر این صورت جریمه میشوید.
انگلستان
تمیزکردن فرش در خیابانها ممنوع است، اگر میخواهید این کار را سریع انجام دهید، باید همه چیز تا قبل از ساعت ۸ صبح تمام شده باشد.
بردن دام به خیابان از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ شب ممنوع است، مگر مجوز پلیس را داشته باشید.
بوسیدن در ایستگاه راه آهن ممنوع است و تابلوهای بوسیدن ممنوع همه جا دیده میشود. مسئولین نگرانند که بغل کردن و خداحافظی افراد طول بکشد و باعث تأخیر مسافران شود.
از سال ۲۰۰۸ غذا دادن به کبوتران میدان سنت مارک در ونیز ممنوع شده، چون آنها آثار و ساختمان های تاریخی را نابود میکنند. علاوه بر این، پرندگان ناقل انواع بیماری های خطرناک هستند.
در اراکلیا، شهری در نزدیکی ونیز، اجازه ندارید در ساحل قلعه های شنی بسازید، چون مانع قدم زدن افراد کنار ساحل میشود.
در جزیره کاپری پوشیدن کفش های چوبی پر سر و صدا ممنوع است.
در سنگاپور کسانی که نمیتوانند بدون آدامس زندگی کنند جریمه میشوند. چون آدامس از سال ۱۹۹۲ در این کشور ممنوع شده است. مردم آنجا معتقدند که آدامس به سلامتی و محیط زیست آسیب میزند.
طبق قوانین کانادا، ۳۵% از همه محتوای رادیویی از ساعت ۶ صبح تا ۶ عصر دوشنبه تا جمعه باید کاملا ریشه کانادایی داشته باشد.
این کشور از سال ۲۰۰۸ تصمیم گرفت قانون اندازه گیری سالانه دور کمر افراد ۴۰-۷۴ سال را اجرا کند. دور کمر مردان نباید بیش از ۸۶ و زنان نباید بیش از ۹۰ سانتیمتر باشد. با این روش ژاپن با چاقی و بیماریهای ناشی از آن مبارزه میکند. در سال ۲۰۱۵ کسانی که از این قانون پیروی نکردند جریمه شدند.
برای مقابله با چاقی، در سال ۲۰۱۶ «مالیات بر چربی» در ایالت کرالا اجرا شد. طبق این قانون برای همبرگر، پیتزا، دونات و سایر غذاهای چرب که در رستوران ها سرو میشوند، ۱۴.۵ درصد مالیات درنظر گرفته شده است.