// ۰۷ شهریور ۹۶ ، ۱۱:۴۲

از نظر آمریکایی‌ها یاکیتوری یک پیش‌غذا است که به همراه سوشی سرو می‌شود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.

تکه‌های مرغ بر سیخ‌هایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته می‌شوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغال‌ها بیشتر بوده و در دمای پایین‌تری می‌سوزد در نتیجه دود تولید نمی‌کند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته می‌شود و معمولا از گوشت مرغ تهیه می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر
  • سینه یا ران مرغ خرد کرده 800 گرم
  • سس سویا غلیظ  6 قاشق سوپخوری
  • شکر 2 قاشق سوپخوری
  • زنجفیل رنده کرده  1 قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد کرده 300 گرم
  • مایونز 150 گرم
  • پودر خردل 1 قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • بادمجان کبابی کرده 4 عدد
کباب یاکیتوری؛ خوشمزه ژاپنی
طرز تهیه:
1. مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

2.آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را به مدت 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.

3.اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.

4.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کباب‌های اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه می‌شود.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.