// ۲۳ شهریور ۹۶ ، ۲۳:۲۹

خیار یک میوه بسیار خوشمزه و خوش عطر است که همه مردم آن را دوست دارند. اما آیا می دانستید این میوه را می توان به عنوان پایه اصلی فینگرفودها یا ساید دیش ها استفاده کرد؟ اگر پاسختان منفی است، توصیه می کنیم ادامه این مطلب را مطالعه کنید تا با روش تهیه دو نوع ساب با خیار آشنا شوید.

ساب سه طبقه خیار

مواد لازم (۴ نفر)

  • ۴ عدد خیار
  • ¼ پیمانه خردل
  • ¼ پیمانه مایونز
  • ۸ ورق رست بیف
  • ۴ ورق ژامبون بوقلمون
  • ۴ ورق ژامبون مرغ
  • ۸ ورق پنیر چدار

طرز تهیه

  1. با استفاده از پوست کن سبزیجات، خیار را پوست بگیرید.
  2. سپس آن را از عرض دو نیم کنید. با قاشق بخش داخلی خیار را خالی کنید.
  3. داخل یکی از نیمه ها، سس خردل، روی دیگری سس مایونز بمالید.
  4. رست بیف و ژامبون ها را روی سس ها بگذارید.
  5. سپس پنیر چدا گذاشته و لایه دوم خیار را روی همه مواد قرار دهید.

ساب خیار با سالمون دودی

مواد لازم (۴ نفر)

  • ۴ عدد خیار
  • نصف پیمانه پنیر خامه ای
  • نصف یک عدد پیاز قرمز
  • ¼ پیمانه شوید
  • ۸ ورقه سالمون دودی

طرز تهیه

    1. با استفاده از پوست کن سبزیجات، خیار را پوست بگیرید.
    2. سپس آن را از عرض دو نیم کنید. با قاشق بخش داخلی خیار را خالی کنید.
    3. درون یک کاسه، پنیر خامه ای، شوید و پیاز قرمز ریز شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
    4. مخلوط پنیر را درون خیارها بریزید.
    5. روی آن ها دو ورقه سالمون دودی گذاشته و سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.