// ۰۳ آذر ۹۶ ، ۱۸:۱۹

دکور غذا یکی از مهم ترین عوامل برای ترغیب فرد به خوردن غذا است. در اینجا بقچه ای از گلابی با سس آلبالو را انتخاب کرده ایم که دیدنش دهان آدم را آب می اندازد. این دسر مخصوص منطقه خاصی نیست و فقط کافی است که میوه پخته دوست داشته باشید.

  • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۵۵ دقیقه
  • تعداد: ۲ نفر

مواد لازم

  • دو عدد گلابی کوچک
  • یک پیمانه آب انگور قرمز
  • ¼ پیمانه شکر
  • دو قاشق غذاخوری آلبالوی خشک
  • یک عدد چوب دارچین
  • دو دانه هل
  • ۵۵ گرم شکلات ۵۰ درصد
  • ¼ پیمانه گردوی خرد شده
  • یک قالب کره
  • ۳ ورق خمیر فیلو

 طرز تهیه

۱- دو عدد گلابی که ساقه داشته باشند را انتخاب کنید. آنها را پوست بگیرید و کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، آب انگور، سه پیمانه آب، شکر، آلبالوی خشک، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت بگذارید تا بجوشند. تا زمانی هم بزنید که شکر کاملا حل شود. پس از جوشیدن، شعله را کم کنید و گلابی ها را داخل آن قرار دهید. تا زمانی آنها را آب‌پز کنید که نرم و مغزپخت شوند ولی شکل خود را از دست ندهند. حدود ۱۰ دقیقه کافی است. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید گلابی ها داخل همان مایع سرد شوند.

۲- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه، شکلات، گردو، یک قاشق غذاخوری کره و کمی نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. گلابی ها را از مایع خارج کنید و آنها را با مخلوط شکلات بپوشانید. محلول شیرین را دوباره به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب آن تبخیر و شربت غلیظی به دست بیاید.

۳- یک لایه خمیر فیلو را پهن کنید و روی آن کره بمالید. کمی شکر بپاشید. لایه دوم را نیز به همین ترتیب روی لایه اول و لایه سوم را روی لایه دوم بگذارید. خمیر را از وسط برش دهید. باقی مانده شکلات را در وسط خمیرها بریزید و گلابی ها را روی آنها بگذارید. خمیر را مانند بقچه در بالای ساقه گلابی جمع کنید. روی آنها کره بمالید و کمی شکر بپاشید. بقچه ها را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

۴- در آخر، آنها را با شربت آلبالو سرو کنید.

 

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.