// ۱۴ مرداد ۹۶ ، ۱۴:۵۳

این ساندویچ هات داگ به همراه بیکن و آناناس کبابی تهیه و سرو می شود و طعم لذیذ و خوشمزه ای دارد. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید. 

مواد لازم (۱۲ نفر)

  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • نصف یک عدد آناناس
  • ۲۴ اسلایس بیکن
  • ۱۲ عدد هات داگ
  • ۱۲ عدد نان هات داگ

هات داگ کبابی

هات داگ کبابی

برای سرو:

  • سس باربیکیو
  • پیاز قرمز
  • فلفل هالوپینو

 طرز تهیه

  1. گریل را با حرارت ملایم روشن کنید
  2. آناناس ها را به صورت خلال های درشت خرد کنید.
  3. در یک کاسه، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، پودر چیلی، فلفل سیاه و نمک را روی آناناس ها بریزید. آن ها را کاملا با هم مخلوط کنید.
  4. بیکن ها را روی یک سطح در کنار یکدیگر بچینید.
  5. یک تکه آناناس و یک عدد هات داگ را روی بیکن ها قرار داده و سپس آن ها را رول کنید تا همه سطح آن ها پوشیده شود.
  6. آن ها را روی گریل بگذارید و با حرارت کم به طوری که هات داگ ها پخته شوند، گریل کنید.
  7. در آخر، هات داگ های پوشیده در بیکن را درون نان قرار بدهید، سس باربیکیو ریخته و به همراه پیاز قرمز و فلفل هالوپینو سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.