مطالب برتر
طبقه بندی موضوعی
سایت تفریحی و سرگرمی چفچفک
ارایش و زیبایی
دنیای مد
پربحث ترين ها
تبلیغات متنی
۰

تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

آشپزی

تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.


نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ و خورش,تکنیک های پخت خورش

منبع : khorasannews.com

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، خوانندگان، ورزشکاران و هنرمندان بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، خوانندگان، ورزشکاران و هنرمندان

چند رسانه ای

هر گونه کپی برداری از مطالب بدون درج منبع ، شرعا ، عرفا ، اخلاقا ، وجدانا ، حـلال است. میتونید با خیال راحت کپی کنید