// ۰۱ مهر ۹۶ ، ۱۸:۴۷

این پودینگ با شیر و برنج تهیه می شود. برای یادگیری روش تهیه این دسر خوشمزه توصیه می کنیم تا ادامه مطلب را از نظر بگذرانید.

مواد لازم

  • ۱/۲ پیمانه برنج نیم‌دانه
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۶ عدد تخم مرغ درشت
  • ۱٫۵ پیمانه شکر
  • ۱/۴ پیمانه آب لیموترش
  • آب و پوست رنده شده لیموترش
  • آب و پوست رنده شده پرتقال
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ پیمانه شیر کامل
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۴ پیمانه شکر

طرز تهیه

    1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
    2. برنج را با یک قاشق چایخوری نمک بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
    3. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده لیمو، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
    4. شیر و برنج را مخلوط کرده و هم بزنید.
    5. داخل قالب را با کره چرب کنید. یک قاشق غذاخوری شکر داخل آن بریزید.
    6. کاستارد به دست آمده را درون قالب بریزید. آن را حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود. روی پودینگ را شکر توربینادو بریزید و حرارت دهید تا طلایی شود.
    7. این کیک را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.
    تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
    تجدید کد امنیتی
    نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.