فصل پاییز است و بسیاری از مردم در این فصل سرما می خوردند. غذای فرد بیمار هم سوپ داغ و سرشار از ویتامین و سبزیجات است تا هم آب بدنش تامین شود و هم ویتامین های لازم به او برسد. به همین دلیل، در اینجا سوپ کلم با گوشت را انتخاب کرده ایم.
- تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
- زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
- زمان سرد شدن: ۶ ساعت
مواد لازم
- روغن
- ۶ پیمانه کلم خرد شده (انواع کلم به دلخواه)
- ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده
- یک پیمانه اسفناج تازع
- یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
- یک عدد پیاز متوسط خرد شده
- نصف پیمانه حعفری خرد شده
- ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- چهار پیمانه آب مرغ کم نمک
- ¼ پیمانه سس سویا
- سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
طرز تهیه
۱- در یک کاسه بزرگ، مخلوز کلم ها، گوشت چرخکرده، قلق شیرین، پیاز، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم روی اجاق بگذارید.
۲- در یک کاسه کوچک، آب مرغ، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سرکه برنج و آویشن را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. خوب هم بزنید تا به هم مخلوط شوند.
۳- درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا حدود ۶ ساعت با حرارت کم بپزد.
ارزش غذایی
- کالری: ۲۴۷
- چربی: ۱۵ گرم
- کلسترول: ۵۱ گرم
- کربوهیدرات: ۱۰ گرم
- قند: ۶ گرم
- سدیم: ۱۲۱۵ میلی گرم
- کلسیم: ۶۱ میلی گرم
فوت و فن