// ۱۳ شهریور ۹۶ ، ۲۳:۴۱

اسـراری مرگباری که کارخانه‌های صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

وقتی بین قفسه‌های فروشگاه می‌چرخید هـمان چیزی را بر می‌دارید که ظاهرش نـظرتان را جلـب می کند،  اما آیا واقعا این کار درستی است؟ هیچ وقت ظاهر خوراکی‌ها طعم و سالم بودنشـان را تضـمین نمی‌کند و حتـی ممکن اسـت به مرور زمان به قیـمت از دسـت دادن سلامتی تان تمام شود، بعد از خونـدن این مطلـب تصـمیم می گیرید غذاهایی که سـالم هسـتند را بخرید نه آنهایی که قشنـگ هستند.

پنیر سخت

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

هنگام خـرید پنیر به رنـگ، سوراخ ها و بافت پنـیر دقت کنـید. این ها باید کاملا متحدالشکل باشند و هیچ پوسـته سـفیدی روی پـنیر وجود نداشته باشد. اگر بعد از این که کـمی پنیر را فشـرده کردید به حالت اولیه برنگشـت یعنی نـباید آن را اسـتفاده کنید.

گوشت

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

گوشت تازه صورتی است نه قرمز کم رنگ یا حتی قهوه ای. رگه های چربی هم باید براق و روشن باشند. یک گوشت تازه و خوب هم به حالت اولیه برمیگردد و به دست ها نمی چسبد.

پودر قهوه

قهوه های ارزان مطمئنا قهوه های خوبی نیستند. با این وجود ممکن است طعم آن ها با قهوه های گران قیمت یکی باشد. قهوه های خوب هرگز در شیشه های پلاستیکی نگهداری نمی شوند بلکه در ظروف شیشه ای یا فلزی فروخته می شوند. به بهترین تاریخ مصرف آن هم دقت کنید که نباید بیشتر از ۱۸ ماه باشد.

عسل

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

عسل طبیعی شفاف و یک رنگ است. یک عسل با کیفیت بسیار شیرین و عطر خاصی دارد. یک قطره عسل بین انگشت ها بریزید اگر زود جذب پوست شد کیفیت خوبی دارد.

بستنی

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

همیشه مواد تشکیل دهنده بستنی را بخوانید. معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند. پس بستنی های آجیلی انتخاب کنید. بستنی های یخی هم به ندرت از مواد طبیعی درست می شوند.

شکلات

اول از همه به مواد تشکیل دهنده شکلات دقت کنید. هر چه لیست مواد کوتاه تر باشد بهتر است. یک شکلات خوب باید حاوی کاکائو باشد هر ماده دیگری نشانه مصنوعی بودن آن است. به علاوه شکلاتی انتخاب کنید که روغن کاکائو داشته باشد نه روغن سبزیجات.

ماهی

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نشان دهنده کهنه بودن ماهی است. آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد.

نان

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

نان تازه هرگز نباید سفت باشد پس قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید. نان های بسته بندی شده شاید بیشتر تازه بمانند اما طعمشان را از دست می دهند.

ژلاتین

 اسراری که صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود.

گزارش افکارنیوز

shahrekhabar.com

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.

دیدگاه ها  ۱

  1. 😂😘یگانـღـه😊😍 jb | ۲۲ شهریور ۹۶ ، ۲۰:۲۸ | لینک
    عیییییی من از هموون اول از پاستیل بدم میومد