در این شماره از خوشمزه روز، نوعی برگر خانگی به صورت رولتی که در بیکن پیچیده باشد را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد. همراهمان باشید.
مواد لازم
- ۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه پودر سوخاری
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۴ تا ۶ ورقه ژامبون
- ۸ تا ۱۰ ورقه پنیر چدار
- ۲ پیمانه اسفناج
- ۱۰ تا ۱۲ ورقه بیکن
طرز تهیه
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در یک سینی بزرگ، یک لایه ورقه آلومینیومی قرار دهید. روی آن مخلوط گوشت چرخکرده را بریزید و در سطح سینی پخش کنید.
- ژامبون، پنیر و اسفناج را به ترتیب روی گوشت بچینید.
- به آرامی گوشت را با ورقه آلومینیومی رول کنید.
- روی یک ورقه آلومینیومی دیگر، ورقه های بیکن را در کنار هم بچینید. رول گوشت چرخکرده را روی آن قرار دهید و دوباره آن را رول کنید تا بیکن ها سطح گوشت را پوشش دهند.
- این رول را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
- دمای فر را به ۲۶۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید. فویل را از دور گوشت باز کنید و ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا بیکن ها کاملا طلایی و برشته شوند.
- ۵ دقیقه پس از خنک شدن، آن را برش داده و سرو کنید