این نان را می توانید از شب قبل تهیه کنید و تا سه روز در یخچال نگهدارید. صبح ها که دیرتان شده است یک اسلایس از آن را یک فنجان قهوه بسیار دلچسب و سیر کننده است.
- تعداد: ۱۲ تا ۱۶ نفر
- زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۱٫۵ تا ۲ ساعت
مواد لازم
- روغن
- دو پیمانه آرد کامل
- ¼ پیمانه سیاه دانه
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه شکر
- ۳ عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه روغن گیاهی
- نصف پیمانه ماست یونانی یا خامه ترش
- ¼ پیمانه شیر
- یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
- ¼ پیمانه آب لیموترش
- یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
۱- در یک کاسه بزرگ، آرد، سیاه دانه، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط، شکر، تخم مرغ، روغن، ماست، شیر، پوست لیمو، آب لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود. همه مخلوط شکر را به طور یکجا داخل آرد بریزید. هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۳- آرام پز را با روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. دستگاه را روی ۱٫۵ یا ۲ ساعت تنظیم کنید. پس از پخت، نان را از دستگاه خارج کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در اتاق قرار دهید تا کمی خنک شود. سپس سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: ۲۶۴
- چربی: ۱۲ گرم
- کلسترول: ۵۳ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۳۵ گرم
- پروتئین: ۵ گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: ۲۴۳ میلی گرم
- پتاسیم: ۷۴ میلی گرم
- کلسیم: ۱۴۱ میلی گرم
- آهن: ۲ میلی گرم