// ۲۷ تیر ۹۶ ، ۲۱:۴۷

دانه و برگ های شنبلیله به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که خواص دارویی زیادی داشته و بیماری های متعددی را درمان می کند.

* نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، مصرف روزانه ۵۶۶ گرم تخم شنبلیله، به طور چشمگیری خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد و در کاهش کلسترول و قند در بیماران دیابت نوع ۲ نقش دارد.

با ایجاد احساس سیری در فرد به کاهش وزن کمک می کند.

* مخلوطی از ماست و مقداری تخم پودر شده شنبلیله را پس از صرف غذا میل کنید تا باعث کاهش وزن شود.

* شیر در زنان شیرده را افزایش می دهد.

برای کاهش میزان قند خون یک قاشق چای خوری دانه شنبلیله ناشتا بخورید.

* مانع بروز چین و چروک، دانه های سرسیاه، خشکی و جوش های قرمز می شود. ضماد تهیه شده از برگ های تازه شنبلیله و آب را روی صورت بمالید و پس از ۲۰ دقیقه با آب ولرم بشویید.
* ناراحتی های مربوط به قاعدگی را کاهش می دهد.

* مصرف شنبلیله، مانع ریزش مو و به وجود آمدن شوره سر می شود.

خاصیت ضدالتهابی آن، زخم های خارجی یا کبودی را التیام می بخشد.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.