طبقه بندی موضوعی
ارایش و زیبایی
دنیای مد
پربحث ترين ها
تبلیغات متنی
۰

تُست هلو و پنیر گورگونزولا

آشپزی

تُست هلو و پنیر گورگونزولا

میان وعده‌های قدیمی خیلی ساده بودند و صد البته سالم و خوشمزه، اما میان وعده‌های امروزی را شاید بتوان یک وعده غذایی هم نامید!

  • زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۵ دقیقه
  • تعداد: ۴۰ تکه

مواد لازم

  • یک عدد نان باگت بزرگ، تقسیم شده به تکه های ۲ سانتی‌متری
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۱۱۵ گرم پنیر گورگونزولا رنده شده
  • دو قوطی کمپوت هلو (هر کدام ۴۲۵ گرم)
  • نصف پیمانه گردوی تفت داده با شکر
  • دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک طرف اسلایس های باگت را با روغن زیتون چرب کنید و داخل سینی فر بچینید. آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر برشته کنید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید  تا خنک شوند.

۲- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و گورگونزولا را با هم مخلوط کنید تایکدست شوند. آنها را روی نان های تست شده بمالید و روی آنها تکه های خرد شده کمپوت هلو و گردوی شیرین بگذارید.

۳- در آخر با جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، خوانندگان، ورزشکاران و هنرمندان بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، خوانندگان، ورزشکاران و هنرمندان