// ۰۸ شهریور ۹۶ ، ۱۲:۰۷

این اسنک های اسپایسی و خوش طعم برای کسانی که دوست دارند به وعده های غذایی خود تنوع داده و گوشت و مرغ کمتری مصرف کنند، بسیار مناسب خواهد بود. در حال حاضر هم در همه میوه فروشی ها گل کلم تازه وجود دارد و می توانید از طعم خوب آن برای پخت غذاهای جدید، بهره بگیرید.

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)

برای گل کلم

  • یک بوته گل کلم
  • ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم پیمانه سس تند
  • ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده

برای تاکو

  • ۱۰ عدد نان تورتیلا
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
  • ۱ عدد آووکادو خرد شده
  • یک چهارم پیمانه بلوچیز

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. گل کلم را از وسط دو نیم کنید.
  3. گلچه های آن را با دست جدا کرده و ساقه هایشان را با چاقو برش داده و جدا کنید.
  4. همه آنها را درون یک کاسه بزرگ بریزید، پودر سیر، نمک، سس تند و کره آب شده را بیفزاید و هم بزنید.
  5. گل کلم ها را درون سینی فر ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. سینی را بیرون کشیده و هم بزنید و دوباره ۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  6. برای درست کردن تاکو، کلم های اسپایسی را روی برگ های کاهو ریخته، آووکادو، گوجه فرنگی و خامه ترش یا سس دلخواه خود را روی آن ریخته و کاهو را درون نان ترتیلا بگذارید. یا کاهو را خرد کرده و درون نان ریخته و بقیه مواد را به آن بیفزائید.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.