// ۳۱ شهریور ۹۶ ، ۲۲:۳۴

سوفله شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در کوتاه ترین زمان و با کمترین مواد غذایی آن را در خانه تهیه کرده و از طعمش لذت ببرید. برای یادگیری روش تهیه این کیک در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • نصف پیمانه شکلات فندقی
  • ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه

      1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
      2. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در دو کاسه مجزا قرار دهید.
      3. شکلات فندقی را به زرده های تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.
      4. در کاسه دیگر، سفیده ها را با هم زن برقی هم بزنید تا کاملا پف کنند.
      5. مخلوط شکلات و زرده را به تدریج به سفیده بیفزایید و با استفاده از کاردک، به صورت دورانی آن ها را هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
      6. مواد را درون رامکین (کاسه های سفالی مقاوم در برابر گرما) بریزید.
      7. آن را به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر بپزید و به صورت داغ سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.