// ۰۳ آذر ۹۶ ، ۱۸:۱۳

پیکاتا نوعی روش پخت غذا است که در آن، گوشت خرد، پوشانده و پخته می شود و در آخر نیز با سس سرو می شود. در ایتالیا این غذا اصولا با گوشت گوساله تهیه می‌شود. اما آمریکایی ها با مرغ آن را درست می کنند و چیکن پیکاتا نام دارد.

  • زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۲ دقیقه
  • تعداد: ۴ نفر

 مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری آرد کامل
  • ۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
  • پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
  • یک قاشق چایخوری سرکه سفید
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری کیپر
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • سیب زمینی سرخ کرده برای تزئین

طرز تهیه

۱- سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید و یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید.

۲- دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط داغ کنید و سینه های مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. ۲ دقیقه برای هر طرف کافی است. سینه ها را داخل ظرف بگذارید و حرارت زیر تابه را کم کنید.

۳- باقی روغن را اضافه کنید و سیرها را تفت دهید. آب مرغ، آب لیمو و یک قاشق چایخوری آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت جوش بخورند تا کمی غلیظ شوند. حدود ۳ دقیقه کافی است. سپس، سرکه، جعفری و کیپر را اضافه کنید. در آخر نیز کره را اضافه کنید.

۴- مرغ را با سس سرو کنید. در صورت تمایل، می توانید در کنار آن سیب زمینی سرخ کرده یا حتی پاستای فتوچینی هم بگذارید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۲۰۷
  • چربی: ۹٫۵ گرم
  • کلسترول: ۷۳ میلی گرم
  • کربوهیدرات: ۴ گرم
  • پروتئین: ۲۵ گرم
  • سدیم: ۲۶۸ میلی گرم

فوت و فن

    تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
    تجدید کد امنیتی
    نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.