// ۲۷ شهریور ۹۶ ، ۱۶:۲۸

شفتالی یا کباب شفتالو یک غذای محلی در شمال قبرس و ترکیه است که با گوشت چرخ کرده گوسفندی و لایه ای از پرده چربی، کباب و به همراه سالادی شبیه سالاد شیرازی سرو می شود. برای یادگیری این غذای بسیار خوشمزه در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفند
  • ۵۰۰ گرم پرده ی چربی
  • ۱ عدد پیاز درشت
  • یک مشت جعفری تازه
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

طرز تهیه

    1. پرده چربی شکمی گوسفند را تمیز بشوئید.
    2. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
    3. گوشت، پیاز، جعفری، پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز و نمک را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
    4. مخلوط گوشت را در دست به صورت سوسیس فرم داده و کنار بگذارید.
    5. چربی ورقه ای را روی سطح صاف قرار دهید.
    6. سوسیس های گوشتی را روی چربی قرار داده و به اندازه لازم برش دهید تا همه سطح گوشت را بپوشاند.
    7. پس از آماده کردن همه گوشت ها به این صورت، آن را به مدت ۱۰ دقیقه کباب یا گریل کنید.
    8. این غذا را با نان پیتا و سالاد شیرازی سرو می کنند.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.